keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pinnipöllö (LAPSI design)

Kuopuksen piipahtaessa yökylässä mummolassa 6-vuotias Esikoinen sai Äidiltä ainutkertaisen ehdotuksen: "Haluaisitko opetella käyttämään ompelukonetta?"

Alkoi innokas suunnittelu. Koska jokainen Äidin piirtämä Totoro näytti jänikseltä, Esikoinen päätti että viimein oli tullut aika valmistaa pinnipöllö, josta Äiti oli puhunut jo osapuilleen vuosi sitten. Etsimme Siksaksis:in ja Muita ihania:n blogeista inspiraatiokuvia pöllöistä ja piirsimme oman kaavan. Esikoinen valitsi ihan itse värikkäät kankaat ja nauhat.


Ompelun odotus oli käydä sietämättömäksi. Äidin oli nimittäin kiinnitettävä silmät, nokka ja nauhat ennen kuin Esikoinen pääsi huristelemaan tirpan kasaan singerillä. Tai siis Äiti polki ja Esikoinen ohjasi.


Unohdimme laittaa pöllölle siivet. Ja onhan tuo aika ruipelokin. Koska lopputulos ei ollut aivan mitä oli odotettu, alkoi perusteellinen pelihousujen repiminen, joka kesti noin puoli tuntia. Siitä selvittyään Esikoinen kuitenkin päätti ryhtyä untuvikon rakastavaksi emoksi.

"Söpöliini Muru [Sukunimi]" ei päässytkään tarkoitettuun tehtäväänsä vaan unikaveriksi. Tässä Äidin väkisin ottama sovituskuva.

 Esikoisen ensimmäinen ompelukoneella aikaansaama tuotos ♥

1 kommentti:

  1. Yhdessä tekeminen on tärkeintä vaikka lopputulos ei aina olisikaan sellainen kuin piti. Mahtava pinnipöllö/ unikaveri tuosta tuli! Tällainen voisi lentää meidänkin kotiin, joten eikun oman esikoisen kanssa suunnittelemaan ja surruttelemaan..

    VastaaPoista