perjantai 29. kesäkuuta 2012

Vihreä villatakki

Se, kun vaatehuone on täynnä rytkyjä,
jotka eivät sovi keskenään yhteen...

Ihastuin Suuri Käsityö -lehdestä bongaamaani villatakkimalliin jo about pari vuotta sitten, ja neuloinkin sen jotakuinkin saman tien valmiiksi. Älyttömän helppo malli, jossa hihoina toimivat suorien kädenteiden reunoihin neulotut resorit. Jopa Äidin kärsivällisyys riitti paksusta langasta nopeasti valmistuneeseen neulomukseen. Villatakin valmistuttua totesin kuitenkin, että minulta puuttuivat vaatteet, joita voisin käyttää sen kanssa.

Kauan se kesti, mutta tänään liivi vihdoin pääsi käyttöön!!!


Leikkipuistoon pääsivät myös pari päivää sitten virkkaamani kesäpipo sekä aamulla vanhoista farkuista saksimani shortsit. Paita-tai-mikä-tunika-toi-nyt-onkaan on helvetin vanha – hankittu ekan muksun jälkeisen löllömahan peittämiseen. Palvelee edelleen hyvin. Vielä pari vuotta sitten naureskelin kummalliselle shortsit & leggingsit -yhdistelmälle, mutta kummasti silmä tottuu asioihin joita näkee riittävästi...


p.s. Toisen etusormen musta kynsi ei ole lakattu, vaan se jäi kuukausi sitten baarin vessan oven väliin. Eli kyllä Äitikin toisinaan pääsee irrottelemaan. Kynsiä nimittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti