perjantai 13. syyskuuta 2013

Paristopurkki

Lipaston laatikosta löytyi herkkupurkki n. 10 vuoden takaa! Tämä kertonee jotain Äidin arjenhallintakyvystä... Sekä kierrätyspakkomielteestä, jonka vuoksi en purkista aikanaan luopunut. (toim. huom. Herkut tuli toki pisteltyä poskeen oitis.)

Kyseessä on risteilyltä mukaan tarttunut Lakridsfigurer-purnukka, josta jo muinoin aioin tehdä säilytysvälineen. Nyt kun tuo sattui osumaan silmään, mustavalkopunainen värimaailma herätti ajatuksen liimata pintaan vastatilaamiani, samanvärisiä kuviokartonkeja. Avuksi pääsi myös uusi Dymo-kirjoittimeni. (Ostin vehkeen Clasulta n. 2 viikkoa sitten, ja jo nyt se reistaa eikä jätä E:n ja S:n jälkeen riittävää rakoa... Heitin jo kuitinkin mäkeen, perhana.)


Pohjaa kiertävä kartonki oli kellastunut, joten maalasin näkyviin jäävät reunat kirkkaanpunaisiksi askartelumaalilla. Sävy on täsmälleen sama kuin kannessa.


Ohuet kartongit kiinnitin tölkkiin ja toisiinsa korttiaskarteluun tarkoitetulla liimateipillä. Varsin nopsa tuunaus siis. Nähtäväksi jää, kestääkö liimaus ja pysyykö pinta siistinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti