keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Bassorumpu matkalaukusta

Yhtyeeni valmistautuu paraikaa tulevan kesän ja syksyn keikkoihin. Maanantaina harjoituksista lähtiessämme puhuimme yhtyetovereiden kanssa matkalaukkubassorummun hankkimisesta, ja kuinka ollakaan – samalla hetkellä silmiimme osui pieni kirpputori ja yhdellä pöydällä juuri toivotunlainen matkalaukku!

Jouduimme hieman neuvottelemaan esineen lunastamisesta itsellemme, sillä laukku oli pöydässä aurinkolasikasan esillepanoa varten. Hinta oli lopulta hieman suolainen kirppislöydöksi, mutta toisaalta toimivasta ja hyvä-äänisestä soittimesta 20 € ei ole hinta eikä mikään. Matkalaukun runko on vaneria ja pinta nahkaa, joten soundit ovat kohdallaan.

Ostin Sinellistä kirjainsablonin ja töpöttelin vaahtomuovisiveltimellä valkoista Tiimarin (nyyh) akryylimaalia laukun etukanteen. Nyt kelpaa Juurakon matkustaa keikoille!


Jotta sain tekstin menemään tasan, aloitin keskeltä.

Ehhehe...

Hieman viimeistelyrapsuttelua tuo sablonin käyttö vaati, jotta jäljestä tuli siisti. Tähän hätään löysin kynsienhoitosetistä jonkinmoisen veitsen, jossa oli riittävän tylsä kärki. Ei tullut nahkapintaan reikiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti