sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Hääkoristeluja ja skräppäystä

Äiti käytti keväällä lukemattomia (öisiäkin) tunteja pikkuveljensä häiden kutsukorttien ja koristeiden valmistukseen. Toukokuisten juhlien teemavärinä oli vihreä. Morsiamen sisar mm. neuloi SATA (100!) koivunlehteä servettien koristeeksi sekä leipoi kakut – Äiti hoiteli mm. menut, pöytä- ja paikkakortit.

Paikkakortit morsian tilasi netistä, ja niihin kirjoitin retrovihreällä (evergreen, joka näyttää kuvassa liian tummalta) kalligrafiatussilla vieraiden nimet. Meni "muutama" tunti etsiessä ja harjoitellessa sopivaa fonttia...
Tässä morsiusparin nimitaulu keskeneräisenä. Kukkiin tuli vielä pienet vihreät pilkulliset napit. Kartongille leimatun hääparin asuja korostin lopuksi retrovihreästä leimasinkuvasta leikatuilla puvuilla. Harmi, etten tajunnut ikuistaa valmista tuotosta...Menutekstit alla vielä suunnitteluvaiheessa.Tärkeää informaatiota...
Eniten aikaa vei kälyn polttarikansio, joka oli samalla ensimmäinen skräppäysharjoitelmani. Kansiota varten jokainen juhlija toi minulle morsiameen liittyvän kuvan sekä pienen tarinan yhteisestä historiastaan. Tässä osa monenkirjavista sivuista. Vihreän teeman mukaan mennään edelleen.
Toiseen osaan valitsin kuvia polttareista. Tämä jälkimmäinen osuus on huomattavasti loogisempi (ja yksinkertaisempi) kokonaisuus, koska tuotin kaiken materiaalin itse. Toisaalta olin myös ehtinyt harjoitella ensimmäistä osaa vääntäessä melkoisesti... Tässä muutama sivu.
Aikamoinen urakka, mutta oli se kenties lopputuloksen arvoista. Pikkuveljen polttarikuvat oli tallennettu iPadille... Olisi tämän siis voinut hoitaa helpomminkin! Toivoakseni albumi on ihana muisto rakkaalle kälylle – on se ainakin huolella käsin tehty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti